www.rullemarie.dk

 

 

 

Hvorfor rullemarie?

 

 

Det var vel i 1998, hvor jeg sammen med et par gode venner spillede meyer - terningespillet med 2 terninger, 2 bægre og snydefjæs. Terningerne 1 og 3 er lillemeyer og 1 og 2 er meyer.

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke har pokerfjæs, så det med at bilde andre ind at jeg har slået et rigtig godt slag, er ikke lige min stærke side…

 

Efter et en del øl, en løftet stemning og adskillige nederlag, sad jeg i en situation, hvor jeg var nødt til at byde over spillets største tal, meyer. Dette overbud blev så Rullemarie.

 

Fakta om rullemarie: Det er et slag, der er højere end meyer. Jeg vil ikke her afsløre kombinationen af terningerne, men jeg vedstår mig at et  bare et fantastisk superslag, der til enhver tid slår meyer og som imponerer selv den mest erfarne meyer-spiller.

 

Siden den dag er der sket meget. Domænenavnet www.rullemarie.dk er blevet mit. Jeg har fortalt mange historier (med pokerfjæs) til lette ofre, om mit weekend-tilkalde-arbejde med at fjernstyre robotten rullemarie. Et ret spændende og udfordrende job i en terrortid som den nuværende…

 

Efterfølgende har jeg også overvejet at skifte navn til Jar Jar Binks, men det er en ganske anden historie…

02.03.2008 Thorbjørn Dahlgård